Ernæringsassistent søges

Ernæringsassistent søges til fast fridagsafløsning i køkkenet på Hesselager Plejecenter
Danmarks næstbedste plejecenter søger ernæringsassistent til fast fridagsafløser i køkkenet.
Hesselager Plejecenter er en selvejende institution med overenskomst med Svendborg kommune. Vi har 21 faste borgere og 3 gæstepladser. Personalet består af SSH, sygeplejersker, sygehjælpere ernæringsassistenter, rengøringsassistent, ergoterapeut og faste afløsere. Vi har egen plejehjemslæge, køkken og serviceleder. Vi arbejder med at skabe hjemlighed og værdighed.
Vi har eget køkken, som sørger for maden både til hverdag og fest. Der er to ernæringsassistenter ansat med vagt hver 2. weekend. Køkkenet står for tilberedning af morgenmad, varm middagsmad og smørrebrød til aften. Derudover sørger de for planlægning og indkøb af fødevarer samt egenkontrol.
Vi søger en som er interesseret i fast afløsning – evt. hver 3. weekend og i ferieperioder.
Har du lyst til at se stedet? Så er du velkommen til at kontakte leder Berit Rød Hvilsom på 24973296 eller skriv til Hesselager.plejecenter@svendborg.dk
Du kan også se stedet via vores facebookside https://www.facebook.com/Hesselagerplejecenter
Send en ansøgning, hvis du har lyst til at være med til at skabe dejlig mad til vores beboere og indgå i et fællesskab med øvrig personale på Hesselager.plejecenter@svendborg.dk att. Leder Berit Rød Hvilsom.
venlige hilsner
Beboere og personale
Venlig hilsen

Berit Rød Hvilsom
Leder

Svendborg Kommune
Hesselager Plejecenter
Langgade 2
5874 Hesselager
Tlf: +4562251696
Mobil: +4524973462
Email: berit.rod.hvilsom@svendborg.dk