Årets gang

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Her er en opsummering af årets gang for den selvejede institution Hesselager Plejecenter.

Du kan løbende følge med hvert år, hvor vi beskriver de vigtigste milepæle i vores institution.

2018:

I 2018 har plejecentret anvendt klippekortsmidlerne på følgende arrangementer:

I februar måned havde vi Keld og Hilda til at underholde os en eftermiddag, de to forstår helt at ramme deres publikum, en rigtig dejlig eftermiddag.

I maj måned var hele plejecentret på en dagsudflugt til Odense Zoo. Vi lejede en bus, vi alle kunne være i, også kørestolsbrugere. Vejret var perfekt, frokosten bestod af pommes frites og pølser. Det var et hit.

I oktober tog vi alle mand til Tivoli for at se Halloween udsmykningen. Igen kørte vi afsted i en bus med plads til alle. Desværre var det på årets første rigtige efterårsdag. Vi kørte mod København i regn og rusk, men da vi nåede Tivoli brød solen frem, så vi kunne komme tørre rundt i den flot udsmykkede have. Vi havde bestilt frokost hos Brdr. Price. Det gav personalet nogle ret så store logistiske udfordringer, da vi skulle forcere en trappe til 1. sal og inden døre yderlig to trin op. Alle tog det med ro og et smil. Beboerne havde fantastisk dag.

I december valgte vi at flytte den traditionelle julefrokost for beboere og personale til Christiansminde Hotel. Da afstanden hertil er rimelig valgte vi at anvende vores egen bus samt en lånt tilsvarende bus. Ikke alle beboere havde lyst til denne tur, men ca. 18 beboere og 10 personaler havde en fin julefrokost med udsigt over vandet.

Udover disse udflugter og arrangementer for klippekortsmidler har der på plejecentret været gudstjenester, sangeftermiddage og bankospil en gang om måneden. Grillmiddage i gårdhaven har vi i kraft af det gode vejr haft en del af. “Hesselager plejecenters venner” har haft forskellige arrangementer bl. a. harmonikamusik og underholdning med Lotte Risholt sponsoreret af en lokal borger. Musikskolen har været her, Luciaoptog fra den lokale skole og endelig alle vores sædvanlige aktiviteter henover året.

Sidst på året arrangerede menighedsrådet 2 X Lundemand til en underholdende eftermiddag for beboere, pårørende og udeboende pensionister.

Det har været et år med mange gode oplevelser for beboerne og personalet sammen.

[/av_textblock]

[/av_one_full]