I løbet af 2017 har plejecentret udover værdighedsmidler også modtaget klippekortsmidler. Da der ikke har været så mange blandt beboerne, som har ønsket at gøre brug af disse midler til egen fornøjelse, har det givet os mulighed for at arrangere to ture ud af huset for alle beboere.

I juni tog vi en tur i Zoo i Odense. Vejret var ikke helt med os, men det var i det mindste tørvejr. På denne tur havde vi lånt en bus fra Strandlyst Boliger, så vi på den måde kom til at råde over to busser til kørestolsbrugere. Nogle af beboerne kørte med i privat biler også. Vi havde madkurv med, og vejret var trods alt, så den kunne nydes udendørs.

Så i oktober tog vi lidt længere væk, helt til Randers Regnskov. Her havde vi lejet en stor bus med chauffør ved Vester Skerninge Biler. Denne dag havde vi valgt at spise i cafeteriet i Randers Regnskov ved ankomsten. Derefter havde vi et par timer til at få set alle de forskellige spændende ting, der er at se der. det var en lang dag for alle. Vi kørte fra Hesselager ca kl. 9 om formiddagen og var retur ca. kl. 18:30. Selvom dagen og turen var lang, var der ikke mange, som sov i bussen på vejen hjem.

Et nyt tiltag fra personalets side i 2017 har været at få struktur på aktiviteter om formiddagen. Om tirsdagen har det i efteråret f.eks. været gymnastik, græskarudsmykning, gåture, billedmaling o.a. Onsdagen er reserveret til forskellige former for wellness. Det er tilbud som beboerne kan deltage i efter ønske og lyst.

Andre ting som er sket i løbet af året er, at præsten i Hesselager, Hanne Tordsen, er blevet vores faste præst ved gudstjenester her i huset. Det er vi glade for.

Derudover har vi også fået en fast plejecenterlæge. Det er Susanne Löchte fra Lægerne i Hesselager. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med hende.

Og så fik vi fejret plejecentrets 50 års jubilæum med en reception, hvor vi fik mange dejlige gaver.