Julefrokost for beboere og personale

16/12 2014

Lucia-dag

12/12 2014

Keld og Hilda.

3/11 2014 afholdt Venneforeningen et utroligt dejligt arrangement med Keld og Hilda. Det kom i stad, fordi en lokal ven af huset, Ebba Mortensen, havde doneret pengegave til Venneforeningen. Disse penge skulle bruges til glæde og gavn for alle beboere. Det må man sige de blev. Vi har ikke haft et mere vellykket arrangement i den klasse i mange, mange år.

Keld og Hilda forståe virkelig at ramme noget godt og positivt i alle. Det er en glæde at se, hvor deltagende og medsyngende hele publikummet var. Ud over beboere og pårørende deltog også Venneforeningen`s medlemmer samt giveren.

Hansi Hinterseer

D. 26 september afholdt vi en Hansi Hinterseer dag. Der var sat to lange borde op med rødternede duge og ølkrus på. Vi så en dvd med Hansi koncert, han kunne desværre ikke være der live 🙂 .

Det var musik som de fleste rigtig godt kunne lide. Ved middagen fortsatte musikken, hertil blev der serveret rigtig wienerschnizel og øl fra en lille tønde. Desserten var også østrisk, Sacher Torte.

Det var en hyggelig og også festlig oplevelse.

Ny Gårdhave

På en rigtig fin og varm juli dag i 2014 fik vi indviet vores dejlige nye gårdhave med et grillarrangement for beboere og personale. Der var indvielse med snorklipning og det hele. Der var god brug for de nyindkøbte parasoller.

Vi er alle enige om at den gård bliver et stort aktiv for alle. Til efteråret vil der blive plantet forskelligt rundt ved hegnet. Foreløbigt glæder vi os over de krukker, som pynter gården op.

Den Blå Planet

Den 27/5-14 tog beboere og personale på tur til Den Blå Planet. En rigtig dejlig tur for alle.

Der var fisk i alle regnbuens farve, store som små.